Dulkadiroğlu Belediyesi’nden Mahalle Mahalle Hizmet Seferberliği
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve mahallelerin ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak adına birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Çevre Koruma ile Kültür ve Sosyal İşler müdürlüklerine bağlı ekipler, ilçe genelinde yoğun bir hizmet haftasına daha imza attı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Budaklı ve Dereli Mahallelerinde yol genişletme çalışmalarını sürdürürken, Baydemirli Mahallesi'nde parke tamiratı gerçekleştirdi. Pınarbaşı Mahallesi'nde ise sıcak asfalt kaplama çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mahalle sakinlerine daha temiz ve konforlu yaşam alanları sunmak için Yeşiltepe ve Yenikent mahallelerinde park temizliği ve bakım çalışmalarını tamamladı.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Eyüp Sultan Mahallesi’nde konteyner yıkama, Terziler Sitesi’nde mobil temizlik, Yahya Kemal Mahallesi’nde yer süpürme ve Yenikent Mahallesi’nde havuz temizliği gibi hizmetlerle çevre sağlığına katkı sundu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise ihtiyaç sahibi vatandaşlar için sosyal inceleme çalışmaları yaptı. Elde edilen veriler doğrultusunda, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere sosyal yardım ulaştırıldı.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde ve hızlı biçimde çözmek için tüm ekiplerimizle sahadayız. 105 mahallemizin her birine eşit hizmet ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız her hizmet, Dulkadiroğlu’nun yarınlarını daha yaşanabilir kılmak içindir.”
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.