© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu Belediyesi Yol Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, muhtelif cadde ve sokaklarda yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Merkez mahallelerde bulunan cadde ve sokaklarda bakım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol bakım ve onarım işlerinin ilçe genelinde devam edeceğini bildirdi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ekiplerin yoğun bir hizmet sürecinde olduğunun altını çizdi.

Vatandaşların rahat bir ulaşım sağlaması adına gece gündüz çalışıldığını ifade eden Akpınar, değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizin dört bir yanında yoğun bir çalışma yapmaktayız. Ekiplerimizin tespit ettiği, vatandaşlarımızın talep ettiği tüm hizmetler eksiksiz olarak yerine getirilmektedir. Merkez mahallelerimizin yollarında oluşan hasarları giderme adına yoğun bir çalışma yapmaktayız. Vatandaşlarımızın rahat ve güzel bir ulaşım sağlaması adına gerekeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER