© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dr. Alptekin Cihangir İşbilir’e Azerbaycan’dan Prestijli Madalya

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bakü İletişim Müşaviri Dr. Alptekin Cihangir İşbilir, Azerbaycan Cumhurbaşkanı  İlham Aliyev tarafından tesis edilen ve Azerbaycan Millî Basınının 150. yılına ithaflı Azerbaycan Cumhuriyeti Madalyası ile taltif edildi.

Bu madalyayı ömrüm boyunca şerefle taşıyacağım diyen "Madalyalı Müşavir” İşbilir, madalya taltifi için, Cenab Prezident İlham Aliyev’in tesis ettiği Azerbaycan Milli Basınının 150. Yılı vesilesiyle madalya ile taltif edilmek bizim için iftihar vesilesidir. Azerbaycan ve Türkiye basın ve iletişim kuruluşları olarak, “tek medya” gibi enformasyon ve medya sahasında birlikte ve omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Anadolu Ajansı ve TRT başta olmak üzere tüm medya kuruluşları ile daima kardeş Azerbaycan’ın yanında olacağız. Birlikte Dezenformasyonla mücadele edeceğiz. Türkiye Azerbaycan Medya Platformu’nu daha güçlü bir kamu diplomasisi mekanizması haline getirip Türk Dünyası için de bir model olmasını sağlayacağız. Karabağ Fatihi Cenab Prezidente teşekkür ediyor, saygılarımı ve minnettarlığımı sunuyorum diyen  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bakü İletişim Müşaviri Dr. Alptekin Cihangir İşbilir, Memleketimiz Kahramanmaraş’ta Azerbaycanlı kardeşlerimize yönelik çok büyük bir sevgi var. Asrın felaketi depremler sonrasında Azerbaycanlı kardeşlerimizin yardımımıza koşmasını asla unutmayacağız. Bu vesileyle şahsımı bu göreve layık gören ve Bakü İletişim Müşaviri olarak tayin eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı ve hürmetlerimi arzediyorum. Can Azerbaycan’ın başkenti Bakü’den, “İstiklal Madalyalı” memleketim Kahramanmaraş’a ve doğduğum şehir Yeşil Afşin’e ve aziz hemşehrilerime en kalbi muhabbet ve selamlarımı iletiyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER