Doğukent Geçici Çarşıda Başvurular Başladı!
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde 14 geçici iş yerinden oluşan Doğukent Çarşısı’nda başvuruların başladığını duyurdu. Şahsen veya çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 10 Temmuz.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ticaretin canlandırılması ve depremde iş yerleri yıkılan veya hasar alan esnafların faaliyetlerini sürdürmesi için AFAD ve kardeş belediyelerle şehre yeni geçici çarşılar kazandırmaya devam ediyor. Dulkadiroğlu ilçesinde 14 geçici iş yerinden oluşan Doğukent Çarşısı’nda başvurular başladı. Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda bulunan Ticaret ve Sanayi Dönüşüm Ofisi’nden şahsen veya https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/07/04/dogukent-carsisi-gecici-is-yeri-basvuru-ilani internet adresinden çevrimiçi olarak yapılabilen başvurularda son gün 10 Temmuz Pazartesi. Başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgiye Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.