© Haber Hanesi 2014 - 2025

Doğa ve Fen Okulu Eğitim Dönemine Hazırlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremleri öncesi tamamlanan ve hizmete alınan Doğa ve Fen Okulu’nda çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapı, yenilenen çehresiyle yeni eğitim öğretim döneminde misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de destekleriyle Arslanbey Mesire Alanı’nda hayata geçirilen ve 6 Şubat depremleri öncesi hizmete alınan Doğa ve Fen Okulu’nun çevresini yeniliyor. Toplam 160 metrekare alan üzerine konumlandırılan ve içerisinde birçok derslik, atölye ve oyun alanı yer alan Doğa ve Fen Okulu’nun bahçesinde; bitkilendirme, çim ekimi, toprak tesviye, peyzaj ve çevre düzenleme uygulamaları devam ediyor. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla Doğa ve Fen Okulu yenilenen çehresiyle yeni eğitim öğretim döneminde misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER