© Haber Hanesi 2014 - 2025

Depremzede Vatandaşlar Afşin’de Kurulan Konteynerlere Yerleştiriliyor

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde Suffa Vakfı, Liman Ayık Yaşam Derneği ve Çekmeköy Belediyesi’nin kurmuş olduğu konteynerlere depremzede vatandaşlar yerleştirilmeye başlandı.

AFAD koordinasyonu ile yapımı tamamlanan ve öncelik sırasına göre yerleştirilen depremzedeleri ziyaret eden Afşin Belediye Başkanı  Mehmet Fatih Güven: “Alnımızın akıyla çıktığımız bu korkunç felaketin yaralarını sarmak ve halkımıza hizmet etmek bizim çocuklarımıza borcumuzdur. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu zorlu süreçte halkımızın her zaman yanında olan ve bu sınavdan muvaffakiyetle çıkan AFAD’a, Çekmeköy Belediyesi’ne Suffa Vakfı’na, Liman Ayık Yaşam Derneği’ne ve emek veren tüm gönüllülerimize karşı şükran doluyum. Yüce Allah'ın izniyle daha güzel yarınlar için daha güzel bir Afşin kuracağız.” açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER