© Haber Hanesi 2014 - 2025

CHP Dulkadiroğlu Teşkilatına Genç İsim Başkan Oldu !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşandı. İlçe teşkilatının tek liste olarak gittiği kongrede Avukat Mehmet Çarman, Dulkadiroğlu CHP’nin yeni başkanı oldu.

Kongrede konuşan Mehmet Çarman, “Biz gecemizi gündüzümüze katıp halkımız için çalışacağız. İnsanları farklılıklarından dolayı ayrıştıranlardan değil birleştirenlerden olacağız.” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP İl Başkanı Esat Şengül’de, parti tüzüğü için öz eleştiri yaptığı konuşmasında; “Bizlerde görevimizi 3 dönem yaptık bizlere de artık yeter gibi eleştiriler geliyor. Eleştirilerin hepsine saygımız sonsuzdur. Siyaset hedef için yapılır. Ben ise bu partinin anti demokratik tüzüğünü değiştirmeye adayım. Bu tüzük maalesef görev başındaki insanlara ayrıcalık tanıyan bir tüzük. Bu benim içinde geçerli o koltukta oturan herkes içinde geçerlidir. Bunu değiştirmemiz gerekiyor.”dedi.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER