Ceyhan - Artık bayrak değişiminin zamanı gelmedi mi?
Kahramanmaraş Haberleri6 Şubat depremleri nedeniyle Mağralı Mahallesi’nde düzenlenen Kur’an tilaveti ve yemek programına katılan Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, artık bayrak değişiminin yaşanması gerektiğini söyledi.
Mağralı Mahallesi Muhtarı Ömer Saygılı ve bazı mahallelerinin girişimleri ile düzenlenen Kur’an tilaveti ve deprem şehitlerini anma etkinliğine katılan Fatih Mehmet Ceyhan, birtakım açıklamalarda bulundu. 6 Şubat depremlerini acısının en taze şekilde hissettiklerini kaydeden Ceyhan, Allah’tan bir daha böyle felaketleri yaşamamayı diledi. Organizasyon için mahalle muhtarı Ömer Saygılı’ya teşekkür eden Ceyhan, 31 mahalli seçimlerine de değindi. Onikişubat için artık bayrak değişimi vaktinin geldiğini kaydeden Ceyhan, Yeniden Refah Partisi’nin gönül belediyeciliğini vatandaşlarla buluşturmak istediklerini dile getirdi.
“KAHRAMANMARAŞLI OLUP DA TAZİYESİ OLMAYAN YOK”
Kahramanmaraşlı olup da taziyesi olmayanın olmadığına dikkat çeken Ceyhan; “6 Şubat depremlerini yıl dönümünde acılarımızı hala en taze şekilde yaşıyoruz. Bu deprem bizleri şapkamızı önümüze koyarak düşünmemiz yol açtı. Biraz önce kabristandan geldik, Rabbim tüm deprem şehitlerimizin mekanını cennet etsin. Kalanlara ve ailelerine de sabır diliyoruz. Kahramanmaraşlı olup da taziyesi olmayan yok. Rabbim bir daha böyle felaketleri bizlere göstermesin. Böyle bir yemek ile bizleri bir araya getiren başta muhtarımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“SİZLERİN DUASINA DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
31 Mart yerel seçimlerinde destek ve dua talebinde bulunan Ceyhan, 22 yıldır yönetimde olanların artık yorgun olduğunu ve değişimin şart olduğunu söyledi. Ceyhan; “Malumunuz hayatta devam etmekte. 31 Mart günü mahalli seçimlerimiz var. Belediye başkanlığı seçimlerimiz var. İnançlı kadrolarımızla, genç ekibimizle, azmimizle bu bayrağı devralmak istiyoruz. Bizim kişilerle işimiz yok. Vatan için, memleket için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Biz bu arkadaşlardan daha iyi yapacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle karşınıza çıktık. Bu nedenle sizlerden oy istiyoruz. Bu nedenle sizlerden dualarınızı bekliyoruz. Bu arkadaşlarımız 22 yıldır yönetimdeler. Bence bu arkadaşlarımız yoruldular. Bizleri de çok yordular. Biz artık bu bayrak değişiminin olması gerektiğine inanıyoruz. Bu noktada da sizlerin duasına, desteğine ihtiyacımız var. Bizler 31 Mart günü bu bayrağı belediyemize ve diğer belediyelerimize dikersek, Yeniden Refah Partisi’nin gönül belediyeciliğini sizlerle birlikte ortak akılla, istişareyle, sizlerin de katılımıyla bu şehri yöneteceğiz, bu şehri daha iyi yerlere taşıyacağız. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin” dedi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.