© Haber Hanesi 2014 - 2025

Cemile Sönmez, Ağustos Fuarı’nda Müzik Ziyafeti Sundu

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne alan Cemile Sönmez, geniş repertuvarı ve güçlü sesiyle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, her gün farklı etkinlikler ve konserlerle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. İlk günkü coşku ve heyecanını koruyan fuar, bu kez de müzik dolu bir geceye ev sahipliği yaptı. KAFUM’da gerçekleştirilen konserde, şehrin sevilen seslerinden Cemile Sönmez sahne aldı.

Sönmez, programında; “Haberin Var Mı”, “Maraş’tan Bir Haber Geldi”, “Talihim Yok Bahtım Kara”, “Sen Gel Diyorsun”, “Yalancısın İnanamam” ve “Pazarcık Yazısı” gibi birbirinden değerli eserleri yorumladı. Dinleyiciler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek konserin coşkusunu artırdı. Gece boyunca fuar alanında renkli görüntüler oluşurken, vatandaşlar da hem fuarın sunduğu etkinliklerden faydalandı hem de Cemile Sönmez’in güçlü sesiyle keyifli bir akşam yaşadı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER