© Haber Hanesi 2014 - 2025

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor: 15 Yıllık Muamma Son Buluyor!

Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllardır gündemde olan Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması kararlaştırıldı.

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, bu gelişmeyi duyurarak Cem Garipoğlu'nun mezarının açılarak fethi kabir işlemi yapılacağını belirtti. Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u vahşice öldürdükten sonra cezaevinde intihar etmişti. Ancak yıllardır, Garipoğlu'nun ölmediği ve yurt dışında yaşadığına dair iddialar dolaşıyordu.

Epözdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yaklaşık 15 yıldır bu dosyanın takibini yaptıklarını ve bu davanın Türkiye'deki kadına şiddet ve kadın cinayetlerine farkındalık oluşturma açısından önemli olduğunu vurguladı. Süreyya Karabulut'un talebi doğrultusunda yürütülen hukuki sürecin sonucunda, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına onay verdi.

Bu kararın, kamu vicdanını rahatlatacağı ve yıllardır devam eden belirsizlikleri sona erdireceği ifade edildi. Epözdemir, bu sürecin titizlikle takip edileceğini ve maddi gerçeğin ortaya çıkması için gerekli hukuki adımların atılacağını belirtti.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER