© Haber Hanesi 2014 - 2025

Çağlayancerit Edebiyata Doydu

Büyükşehir tarafından düzenlenen Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri çerçevesinde Çağlayancerit Millet Konağı’nda Yazar – Okur Buluşması etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Şair ve Yazarlar Liliya Gazizova, Balazs Szöllössy ve Ömer Yalçınova edebiyat dostlarıyla buluştu.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 1. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri çerçevesinde 19 Kasım Perşembe günü 13.00’da Çağlayancerit Millet Konağı’nda Yazar – Okur Buluşması etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Yazar Ömer Yalçınova, Rus uyruklu Şair Liliya Gazizova, Macar Asıllı Yazar Balazs Szöllössy’in katılımlarıyla renkli görüntüler oluştu. Programın moderatörlüğünü Handan Acar Yıldız, çevirmenliğini ise Zeynep Kantarcı üstlendi.  Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, “İlçemizde böyle güzel bir programın gerçekleştirilmesine çok memnun olduk. Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ilçem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER