© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir’in Diriliş Sanat Merkezi’nde Eğitimler Sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Diriliş Sanat Merkezi’nde eğitimler sürüyor. Eğitimlerin sosyal hayatlarına ve kişisel gelişimlerine çok büyük katkı sağladığını belirten kursiyerler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Kültür sanat çalışmalarına derinlik kazandırmak ve bireylerin sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Diriliş Sanat Merkezi, 9 farklı atölyede eğitimlerini sürdürüyor. Dedeoğlu Konağı’nda kursiyerlere ücretsiz olarak verilen eğitimlerden bir tanesi de Sunuculuk Atölyesi oldu. Spiker Haluk Kürtüncüoğlu tarafından kursiyerlere; doğru nefes teknikleri, diksiyon, fonetik, beden dili kullanımı, spikerlik teknikleri ve toplu konuşma gibi pek çok konuda eğitimler veriliyor. Diriliş Sanat Merkezi’nde düzenlenen eğitimlerin sosyal hayatlarına ve kişisel gelişimlerine çok büyük katkı sağladığını belirten kursiyerler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER