© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir’in Çocuk Korosu’nda Yeni Dönem Kayıtları Başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Korosu’nda yeni dönem kayıtları başladı. Büyükşehir’in internet adresinden çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 3 Temmuz Pazartesi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından; Türk müziğini araştırmak, öğretmek ve yaygınlaştırmak için kurulan Çocuk Korosu için yeni sesler aranıyor. Daha önceki dönemlerde verilen eğitimlerle pek çok miniğin müzik alanında kendini geliştirmesine katkı sağlayan koronun yeni dönem eğitimlerine başvurmak isteyen adaylarda en az İlkokul birinci sınıfa devam ediyor olması ve 14 yaşından gün almamış olması şartları aranıyor. 40 asil ve 20 yedek üyeden oluşacak koroya başvurular 12 Haziran – 3 Temmuz tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden çevrimiçi olarak yapılabilecek. Koro seçmeleri, başvuruların sona ermesinin ardından 12 Temmuz Çarşamba günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde bireysel ve yüz yüze yapılacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, koroya ve başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgiye https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/06/12/cocuk-korosu-basvuru-formu adresi üzerinden ulaşılabileceği belirtildi

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER