Büyükşehir’e Göksun’dan Hizmet Teşekkürü
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Göksun Sırmalı Grup Yolu’nda gerçekleştirdiği kilit parke çalışmalarını tamamladı. Sırmalı Mahalle Muhtarı Sevimli, “Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalar için Hayrettin Güngör Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri tozdan, topraktan ve çamurdan kurtardı” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Göksun’da Sırmalı Grup Yolu’nda gerçekleştirdiği kilit parke uygulamalarını tamamladı. Sırmalı, Yoğunoluk ve Kazandere mahallelerine ulaşım sağlayan stabilize (toprak) yol, 5 bin metrekare kilit parkeyle yenilendi. Çalışmaların bölge ulaşımı açısından çok büyük önem arz ettiğini belirten Sırmalı Mahalle Muhtarı İsmail Sevimli, “Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Bizleri tozdan, topraktan ve çamurdan kurtardı. Mahalle sakinlerimiz de çalışmalardan son derece memnun” dedi.
Mezarlığa 3 Bin Metrekare Kilit Parke
Ekiplerin Göksun’da çalışma gerçekleştirdiği diğer bir nokta ise Kerpetenlik Mezarlığı oldu. Mezarlık içerisinde ulaşımı sağlayan stabilize yollar, kilit parke ile kaplanıyor. Mezarlığa toplamda 3 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırılacak. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla mezarlık içerisinde ulaşımı sağlayan yolların standardının artırılması hedefleniyor.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.