© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir’den Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla 31 Mart Perşembe günü (yarın) çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikler saat 11.00’da başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi tarafından, Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla 31 Mart Perşembe günü (yarın) çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek program saat 11.00’da başlayacak. Sergi alanı ziyaretinin ardından özel gereksinimli bireyler, izleyicilere dram ve ritim gösterisi sergileyecek. Etkinlikte Kubilay Özbek ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri katılımcılara müzik ziyafeti yaşatacak. Müzik dinletisinin ardından Dr. Mehmet Küçükgöz, otizm farkındalığı oluşturmak amacıyla söyleşi etkinliğinde katılımcılarla bir araya gelecek. Ayrıca etkinlikte Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için mavi balonlar gökyüzüne bırakılacak. Program ile ilgili olarak Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada tüm vatandaşların davet edildiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

TÜM HABERLER