© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir’den ‘Kadın ve Sanat’ Söyleşisi ve Müzik Dinletisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ iş birliğiyle Dünya Kadınlar Günü kapsamında, 6 Mart Pazar günü ‘Kadın ve Sanat’ adlı söyleşi etkinliği ve müzik dinletisi Kahramanmaraşlılarla buluşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler hız kesmeden sürüyor. Alanında uzman konuklar, kadını merkeze alan çeşitli konularla Kahramanmaraşlılarla buluşuyor. Etkinlik takvimi kapsamında, 6 Mart Pazar günü (yarın) ‘Kadın ve Sanat’ adlı söyleşi ve müzik dinletisi sanatseverlerle buluşacak. KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak etkinliğin konukları Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası İlk Kadın Başkemancısı Doç. Dr. Jülide Yalçın ve Piyanist Doç. Dr. elif Önal olacak.

 

Başarılarıyla Göz Dolduran Kadınlar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden etkinliklere ilişkin yapılan açıklamada, “Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehrimizde çeşitli konferans, söyleşi ve müzik dinletisi etkinlikleri düzenliyoruz. Etkinliklerimizde, başarılarıyla göz dolduran kadınları şehrimizde misafir ediyor, vatandaşlarımızla bir araya getirmeye gayret gösteriyoruz. Etkinliklerimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TÜM HABERLER