© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir Gençlik Meclisi, Kahramanmaraş’ın Gençlerine Yeni Ufuklar Açıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Eğitimden istihdama, kültür-sanattan gönüllülük faaliyetlerine kadar birçok alanda gençlere hitap edecek projeler üzerinde istişareler yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençliğe yönelik örnek projelerinden biri olan Gençlik Meclisi, şehirdeki gençlerin sesi olmaya ve onlar için yenilikçi projeler üretmeye devam ediyor. Geleceğin inşasında aktif rol üstlenen meclis, Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı ile bir kez daha toplandı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Gençlik Meclisi Başkanı Mert Kar başkanlık etti. Yoğun katılımla düzenlenen oturumda, hem devam eden çalışmalar hem de önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı.

Toplantıda; eğitimden istihdama, kültür-sanattan gönüllülük faaliyetlerine kadar birçok alanda gençlere hitap edecek projeler üzerinde istişareler yapıldı. Özellikle gençlerin şehir yaşamına daha aktif katılımını sağlayacak sosyal ve kültürel etkinlikler, girişimcilik destekleri ve mesleki gelişim programları gibi başlıklar ön plana çıktı.

“Şehrimizin Gençleri İçin Çalışıyoruz”

Gençlerin fikir ve önerileriyle şekillenen Gençlik Meclisi'nin çalışmaları, sadece bugünün ihtiyaçlarına değil, aynı zamanda şehrin geleceğine de yatırım niteliği taşıyor. Başkan Mert Kar yaptığı açıklamada, “Gençliğin enerjisini ve vizyonunu Kahramanmaraş’ın gelişimiyle buluşturmak için çalışıyoruz. Her gencin fikir üretebildiği, katkı sunabildiği bir ortam oluşturmaya gayret ediyoruz. Bu meclis, gençlerin söz sahibi olduğu bir platform ve bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER