Büyükşehir, Bulutoğlu – Menzelet Grup Yolunda Asfalt Çalışmalarını Tamamlıyor
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Bulutoğlu - Menzelet grup yolunda başlattığı sıcak asfalt çalışmalarında sona geldi.
Şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, turizm bölgelerini daha ulaşılabilir hale getirmek için de yol yenileme uygulamalarına devam ediyor. Onikişubat ilçesi Bulutoğlu Mahallesi’nden şehrin gözde turizm tesislerinden Ali Kayası Cam Teras ve Menzelet Mesire Alanı’na ulaşım sağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları hızla sürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca 20 kilometrelik arterde yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla turizm tesislerinin yanı sıra Bulutoğlu ve Kürtül mahallelerinin de ulaşımı iyileştirilecek. Yürütülen çalışmaların bölge için son derece önemli olduğunu belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.