Büyükşehir, Andırın’da Kırsal Mahalle Yollarını Bakıma Aldı
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Andırın’da Altınyayla, Akgümüş, Kargaçayırı ve Yeşiltepe mahallerine ulaşım sağlayan arterlerde ve grup yollarında bakım ve onarım çalışmalarına başladı.
Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde yolların konfor ve güvenliğini artırmak için bakım ve onarım çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da da bir dizi çalışma gerçekleştiriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışmalarla; Altınyayla, Akgümüş, Kargaçayırı ve Yeşiltepe mahallerine ulaşım sağlayan arterlerde deforme olan kısımlar tamir ederek ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi planlanıyor. Ekipler, Tatarlı-Emirler-Gökgedik ve Kızık-Kuzgun-Sumaklı grup yollarında da yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, arterlerde gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanarak yerleşim yerlerinin ulaşım standardının artırılması hedeflendiği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.