© Haber Hanesi 2014 - 2025

Besni Caddesi’ndeki Altyapı Sorunu Tarihe Karışacak

Her yağışta sorun yaşanan noktalardan bir tanesi olan Eski Besni Caddesi’nde çalışmalarını sürdüren ASKİM ekipleri, sorunu kökünden çözmek için 2 bin 200 metrelik alana 800’lük yağmursuyu hattı döşüyor.

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri, her yağışta sorun yaşanan noktalardan bir tanesi olan Eski Besni Caddesi’nde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Sorunun tamamen ortadan kaldırılması için 2 bin 200 metrelik alana 800’lük yağmursuyu hattı döşeyen ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi veren yetkililer, “Şehir genelinde sürdürdüğümüz altyapı hattı yenileme çalışmalarımız kapsamında Eski Besni Caddesi’ne 800’lük yağmursuyu hattı döşüyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla, bölgede özellikle kış mevsiminde yağan aşırı yağışlardan dolayı meydana gelebilen sel olaylarının önüne geçmeyi hedefliyoruz. İnşallah ekiplerimiz çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayarak kronikleşmiş bir sorunu daha çözmüş olacak” diye konuştu.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren cadde sakinleri ise Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve ekibine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER