Başkan Yılmaz'dan Emeklilere ve SMA Hastalarına Destek Sözü
GÜNDEMBaşkan Umut Yılmaz, “Emekli olacaksın, emekli olduktan sonra da oturacaksın, ihtiyaç sahibi olmaya başlayacaksın. Kim bana destek olacak, kim bana yardım edecek diye çare aramaya başlayacaksın. Ne kadar ayıp bir şey bu. Biz, elimizden geldiğince emeklilerimize destek olacağız.” dedi.
Mahalle ve aile ziyaretlerine aralıksız devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kurzeyşehir sakinleriyle bir araya geldi. Her ziyaretinde vatandaşlarla bire bir görüşen Başkan Yılmaz, ekonomik zorluklarla mücadele eden ve içinde bulundukları imkânsız şartlarla baş etmeye çalışan vatandaşın sorunlarını dikkatle dinledi. Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları yerinde gözlemleyen ve dinleyen Yılmaz, çözüm odaklı bir yaklaşım ortaya koydu.
Aile ziyaretleri esnasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşların taleplerini, beklentilerini ve sıkıntılarını dikkatlice dinledi. Başkan Yılmaz, özellikle karşılaştığı her çocukla özel olarak ilgilendi. Başkan Umut Yılmaz, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye ederek yüzlerini güldürdü. Yılmaz, çocuklara dondurma ikramında da bulundu. Yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Başkan Umut Yılmaz, gece geç saatlere kadar mesai yaptı.
EMEKLİ OLACAKSIN, KİM BANA YARDIM EDECEK DİYE ÇARE ARAMAYA BAŞLAYACAKSIN
Başkan Umut Yılmaz, emekli Zeynep Ebcem’i evinde ziyaret etti. Ebcem, yaşadığı ekonomik sıkıntıları gözyaşı dökerek anlattı. Zeynep Ebcem’i teselli eden ve destek sözü veren Başkan Yılmaz, “Emekli olacaksın, emekli olduktan sonra da oturacaksın, ihtiyaç sahibi olmaya başlayacaksın. Kim bana destek olacak, kim bana yardım edecek diye çare aramaya başlayacaksın. Ne kadar ayıp bir şey bu. Biz, bu durumlara üzülüyoruz. Biz, elimizden geldiğince emeklilerimize destek olacağız.” şeklinde konuştu.
GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUZ
SMA hastası 9 yaşındaki Güney’in annesi Nalan Dağınık’ı evinde ziyaret eden Başkan Yılmaz, “Şükrediyoruz ama artık zorlanıyoruz. Bu gidişle düğün parası hayal, nikâh parası hayal, araba almak hayal… Yani buna artık sağcısı, solcusu demeden, AKP, CHP demeden kurban olduğum, keşke Tayyip Erdoğan bu işi düzeltse. 2012, 2013’lü yıllarımıza geri dönsek. Gerçekten çok üzülüyoruz.” diye konuştu.
BAŞKAN YILMAZ’DAN DESTEK SÖZÜ
Valilik onaylı kampanya başlatmak için hazırlık içinde olduklarını belirten Nalan Dağınık, 2 hafta içerisinde kampanya sürecinin başlayacağını belirtti. İlacın, Dubai ve Amerika’da üretildiğini kaydeden Dağınık, ilaç fiyatının 2 milyon dolar civarında olduğunu söyledi. Nalan Dağınık, Başkan Yılmaz’dan destek talebinde bulundu. Başkan Yılmaz, Valilik izninden hemen sonra kendisine bilgi verilesini rica ederek, elinden gelecek desteği vereceğini ifade etti.
BİZ, HEP SİZİN YANINIZDA OLACAĞIZ
Belediyenin sosyal yardım projeleri ve ekonomik destek programlarıyla vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Yılmaz, “Biz, elimizden geldiğince size destek olmak istiyoruz. Sizleri yalnız bırakmak istemiyoruz. Kaderinizle baş başa bırakmak istemiyoruz. Bunun için de mahalle ziyaretleri yapıyoruz. Tespitler yapıyoruz. Kime, nasıl dokunabiliriz, kime nasıl yardımcı olabiliriz düşüncesiyle elimizden geldiğince bizim de sizin çorbanızda bir tuzumuz olabilirse bu durum bizi çok mutlu eder. Onun gayreti içerisindeyim. Belki istediğiniz gibi olamayabilir. Çünkü bizde de bazı şeyler kısıtlı. Hükümetimizden, enflasyonu indirmesini, tekrar o eski günlere dönmemizi bekliyoruz. Onun için de dua ediyoruz. Ama biz, hep sizin yanınızda olacağız. Hiç merak etmeyin. Elimizden geldiğince size destek olacağız.” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.