© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Toptaş’tan LGS Öncesi Mesaj: “Evlatlarımıza Başarılar Diliyorum”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 15 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Başkan Toptaş, belediye olarak sınavın huzurlu ve güvenli bir ortamda geçmesi için tüm tedbirlerin alındığını ifade etti.

Onikişubat Belediyesi, 15 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için okul çevrelerinde sorumluluk alanındaki tüm tedbirleri hassasiyetle aldı.

Sınava ilişkin öğrencilere başarı dileklerini ilettiği mesaj paylaşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Güçlü Türkiye’nin teminatı, güçlü gençliktir” sözünden hareketle, “Bu anlayışla bizler de ilçemizin her bir evladını bu milletin yarınlarına hazırlamak için üzerimize düşeni yapıyor, gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Başkan Toptaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Göz aydınlığımız evlatlarımız, uzun bir emek ve gayret sürecinin ardından şimdi önemli bir sınavın eşiğindeler. LGS sadece bir sınav değil; gençlerimizin inançla, azimle ve disiplinle çıktığı bir hayat yolculuğunun adımlarından biridir. Biz bu yolda gençlerimize yürekten inanıyor, her daim yanlarında olmaya devam ediyoruz. Onikişubat Belediyesi olarak, sınav günü öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde sınava girebilmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldık. Okul çevrelerinde sessizlik sağlanması, trafik düzenlemeleri, yönlendirme ekipleri ve sınav sabahı yapılacak bilgilendirmeler gibi birçok alanda sahadayız.”

“Öğrencilerimize güvenimizi hissettirelim”

Başkan Toptaş, çocukların yalnızca akademik başarılarıyla değil, ahlakları ve karakterleriyle de örnek bireyler olarak yetişmesinin en büyük temennileri olduğunu vurgularken, ailelere de seslendi, “Kıymetli anne babalar, bu süreçte en büyük görev sizlere düşüyor. Evlatlarımızı başarılarıyla olduğu kadar, yaşadıkları her tecrübeyle desteklemeli, onlara güvenimizi hissettirmeliyiz. Unutmayalım ki, her sınav gelip geçer, ama çocuklarımızın ruhunda bıraktığımız izler kalıcıdır.”

Başkan Toptaş, sözlerini şu şekilde tamamladı, “Sınava girecek tüm öğrencilerimize gönülden başarılar diliyor, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın diyorum. Bu süreçte emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza şükranlarımı sunuyorum. Gençliğimize inanıyor, yarınlarımıza güveniyoruz.”

Onikişubat Belediyesi sınav günü boyunca vatandaşlara hizmet vermek üzere sahada olacak.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER