© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Toptaş, Akçakoyunlu Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

‘Birlikte Onikişubat’ sloganıyla istişareye verdiği önemi her fırsatta gösteren ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Cuma Buluşmaları kapsamında bu hafta Akçakoyunlu Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu.

Halkın ihtiyaçlarını ve taleplerini her zaman ön planda tutarak projelerini bu doğrultuda şekillendiren ve “Halkımızın mutluluğu için çalışmak, bizim en büyük motivasyon kaynağımız” diyen Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, ekip arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Akçakoyunlu sakinleri Başkan Toptaş’ı bağrına bastı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, vatandaşlarla bir araya gelerek doğrudan iletişim kurduğu Cuma Buluşmaları kapsamında bu hafta Akçakoyunlu Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu. Batıpark Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla sohbet eden, onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Toptaş, belediyenin sürdürdüğü ve planladığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen buluşmada mahalle sakinleri, Başkan Toptaş’ı büyük bir ilgi ve sevgiyle karşıladı. Vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek çözüm üretmeyi ilke edinen Toptaş, vatandaşlarla kurduğu güçlü bağı daha da pekiştirdi.

Başkan Toptaş: “Gönül Köprüleri Kuruyoruz”

Programda vatandaşlara hitap eden Başkan Hanifi Toptaş, Onikişubat Belediyesi’nin hizmet anlayışında vatandaşlarla birebir iletişim kurmanın büyük önem taşıdığını vurguladı. Başkan Toptaş, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Her hafta farklı bir mahallemizde Cuma Buluşmalarımızı gerçekleştirerek hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Bu buluşmalar bizim için sadece bir ziyaret değil, gönülden gönüle kurduğumuz bir köprü. Bugün de Akçakoyuncu Mahallemizin kıymetli sakinleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sohbet ettik, yüzleri güldürdük, sevgimizi paylaştık, hayır dualarını aldık. Bizleri yine bağırlarına basan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.”

Başkan Toptaş, vatandaşların dile getirdiği taleplerin değerlendirilerek çözüme kavuşturulması için belediye ekiplerinin sahada titizlikle çalıştığını belirtti. Halkın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için projelerini vatandaşların beklentilerine göre şekillendirdiklerini ifade eden Toptaş, Onikişubat Belediyesi’nin yatırımlarına aralıksız devam ettiğini vurguladı

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER