Başkan Okay'dan Öğrencilere Anlamlı Destek
GÜNDEMKahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kendi imkanlarıyla oluşturdukları okul kütüphanesine kitap desteği isteyen öğrencileri konuk etti. Başkan Okay, bu özel kütüphaneye gerekli kitap desteğini vereceklerini ifade etti.
Kanuni Ortaokulu öğrencileri, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a mektup yazarak kendi imkanlarıyla oluşturdukları kütüphaneye kitap istedi. Bu isteği geri çevirmeyen Başkan Okay, öğrencileri ve öğretmenlerini Kamu Külliyesi Belediye Hizmet Binası’nda ağırladı.
Öğrencilerle sohbet eden Başkan Okay, öğrencilerin isteğini yerine getireceğini dile getirerek şunları aktardı: “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz bu yavrularımızın kendi emek ve çabalarıyla kütüphane oluşturması bizleri son derece memnun etti. Bu kütüphanenin içerisini doldurma adına bizlerden mektupla destek istediler. Kıymetli yavrularımızın bu talebini geri çevirmemiz mümkün değil. Her şartta ve koşulda onların yanındayız. Kütüphane için gerekli kitapların temin edilmesi için çalışma başlattık. Bu yavrularımız eğitim hayatlarını tamamlayarak vatanına ve milletine faydalı birer birey olacak. Bu yolda onlara faydalı olabilmek bizler için son derece önemlidir. Ben hepsinin gözlerinden öpüyorum ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.