© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Okay, Modifiye Araç Tutkunlarıyla Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte Kahramanmaraşlı modifiye tutkunu gençlerle bir araya geldi. Başkan Okay, gençlerin araçlarına olan sevgisine dikkat çekerek, “Gençlerimizin heyecanına ortak olduk ve aynı heyecanı paylaştık” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kollarının düzenlediği etkinlik çerçevesinde, Kahramanmaraşlı modifiye araç tutkunları bir araya geldi. Etkinliğe katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, gençlerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Bu gibi etkinliklere olan desteğini dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, önemli olanın gençlerin yaptıkları işten keyif alması olduğunu söyledi. Başkan Okay, gençlerin araçlarına gözü gibi baktığını hatırlatarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gençlerimizin hayalleri, tutkuları ve hedefleri bizler için çok önemlidir. Onlar keyif aldıkları faaliyetleri yaptıkları sürece hayatta daha başarılı birey olurlar. Bu sebeple bizler onları her alanda destekliyoruz. Özellikle modifiye araç konusu gençlerimiz için kırmızıçizgi haline geldi. Bizler de trafik ve toplum kurallarına uydukları sürece her zaman onların yanındayız. Önceliğimiz onların sağlığı olduğu için bu tutkuyu yaşarken çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz.”
GENÇLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç de gençlerin yanında olduğunu hatırlattı. Modifiye tutkunu gençlerin taleplerini dinleyen Güvenç, çözümü noktasında çalışma yapacağının altını çizdi.
Güvenç, konuşmasında şunları ifade etti: “Her şartta ve koşulda gençlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kendilerini modifiyeli araçlarla ifade eden bu gençlerimizin de her zaman yanındayız. Onların sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacağız. Ben gençlerimizin tutkularını yaşarken trafik kurallarına riayet etmelerini ve toplum kurallarına uymalarını rica ediyorum.”

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER