© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN OKAY, İFTAR ÇADIRLARINI ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARLA HASBİHAL ETTİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bölgesinde kurulan iftar çadırlarını ziyaret ederek vatandaşlarla konuştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Okay, birlik ve beraberlikle tüm zorlukların üstesinden geleceklerini söyledi.

Devletin çok güçlü olduğunu söyleyen Başkan Okay, tüm sorunların
üstesinden gelineceğini ifade etti. Bu süreçte her zamankinden daha
fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu dile getiren Başkan Okay,
vatandaşlarla yaptığı sohbetinde şunları söyledi: “Her türlü zorluğun
üstesinden gelen büyük bir siyasi iradeye ve güçlü bir devlete sahibiz.
Bu noktada içimiz çok rahat. Vatandaşlarımızın her türlü
mağduriyetini giderme adına çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar
neticesinde hayat da normale dönmeye başladı. Vatandaşlarımızın
tüm sorunları bir bir çözüme kavuşuyor. Ramazan bereketiyle her
işimizin daha güzel olacağına inanıyorum. Bu güzel günde
vatandaşlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
Rabbim bizlere böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın.”

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER