© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN OKAY ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Karaziyaret ve Şeyhşamil mahallesinde yapılması planlanan hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Okay, vatandaşın dile getirdiği taleplerinde yapılması için talimat verdi.

Bölgesinde devam eden hizmetleri yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Karaziyaret ve Şeyhşamil mahallelerini ziyaret ederek burada talep edilen hizmetleri değerlendirdi. Talep edilen çalışmalarla ilgili görevlilere talimat veren Başkan Okay, bölgenin kalkınması ve gelişmesi adına yaptıkları çalışmaların süreceği mesajını verdi.
İncelemeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Okay, şunları söyledi : “İlçemizin ihtiyaçları noktasında ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bunun dışında vatandaşlarımızın bizlerden yoğun olarak talep ettiği hizmetler ile ilgili de ayrı bir çalışma yapmaktayız. Bugün bizzat bu talepleri yerinde dinlemek ve görmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdim. Sonuç olarak bu taleplerin yapılabilmesi için de çalışma başlattık. İlçemizin gelişmesi ve daha modern bir hale gelmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın talepleri bizler için son derece önemlidir. Bu bağlamda onların bize olan sevgisini ve hoş görüsünü bizlerde hizmete dönüştürüyoruz.”

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER