© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Mahçiçek’ten ‘Nazlı’ya anlamlı doğum günü sürprizi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2016 yılında bölücü terör örgütlerince düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Duran Melemir’in 7 yaşına giren kızı Nazlı’ya doğum günü sürprizi yaptı.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne ait servis aracının geçişi sırasında bölücü terör örgütlerince düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Duran Melemir’in kızı Nazlı Melemir, 7 yaşına girdi. Nazlı’nın doğum günü olduğunu öğrenen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise sürpriz bir doğum günü planladı. Başkan Mahçiçek, üzerinde ‘İyi ki doğdun Nazlı’m’ yazısı ve Nazlı’nın fotoğrafının yer aldığı doğum günü pastasıyla Şehit Melemir’in eşi Mine ve kızı Nazlı’nın oturduğu evi ziyaret etti. Kapıyı açan Nazlı, Başkan Hanefi Mahçiçek’i ve mumları yanan pastayı görünce şaşkınlık yaşadı. ‘İyi ki doğdun Nazlı’ nidaları eşliğinde pastayı kesen Nazlı’nın mutluluğu yüzünden okundu. Pasta kesiminin ardından Nazlı’ya çeşitli hediyeler veren Başkan Mahçiçek, okul hayatı ve hobilerine ilişkin sohbet etti.

 

“Şehitlerimizin emanetlerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız”

Burada devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Mahçiçek, “Şehidimiz Duran Melemir’in kızı Nazlı’mıza 7 yaşına girmesi sebebiyle doğum günü sürprizi yaptık. Vatan için şehit olan kahramanlarımızın emaneti olan yavrularımızın tamamını çok seviyoruz. Onikişubat Belediyesi olarak şehidimizin anısını her zaman yaşatıyoruz, yaşatmaya da devam edeceğiz. Onların bize emaneti olan çocuklarımızı da hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Devletimiz ve milletimiz, her daim yanınızdadır, bütün şehitlerimize minnettardır. Nazlı kızımıza bir kez daha nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

Şehidin eşi Mine Melemir de devlet yetkililerin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, Başkan Mahçiçek’e doğum günü sürprizi için teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Başkan Mahçiçek’e, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, şehit eşleri Sibel Duygal ve Leyla Yenigül ile gazi Mehmet Ali Küpeli ve Onikişubat Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Gümüş de eşlik etti.

 

 

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER