Başkan Hayrettin Güngör; “Çamlıca Restoran, Kahramanmaraş’ın En Nezih Mekânlarından Birisi Olacak”
Kahramanmaraş HaberleriMimarlar Odası heyeti ile Çamlıca’da yapımı süren tesislerde incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Misafirlerine yöresel lezzetleri ve konforu bir arada sunacak Çamlıca Restoran ve Turizm Tesisleri, şehrimizin en nezih mekânlarından birisi olacak ve Kahramanmaraş’ımızın turizm potansiyelinin artmasına katkı sağlayacak” dedi.
Bir yandan ‘Yeni Kahramanmaraş’ vizyonu doğrultusunda tüm alanlarda faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da şehrin turizm potansiyelini artıracak yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Dulkadiroğlu ilçesi Pınarbaşı mevkiinde hayata geçirilen Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis’te çalışmalar hızla sürüyor. Toplam 900 metrekarelik kapalı servis alanına sahip 2 katlı restoran ve kafeteryada son rötuşlar yapılırken, tesiste incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.
Kahramanmaraş’ın Turizm Potansiyelini Artıracak
Tesiste gerçekleştirdiği incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Yeni Kahramanmaraş’ın inşası noktasında tüm alanlarda faaliyetlerimizi sürdürürken bir yandan da şehrimizin turizm potansiyelini artıracak yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bugün de Mimarlar Odası Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz ve yönetimi ile Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis’te incelemelerde bulunduk. Çalışmalara ilişkin son bilgileri aldık. Hamdolsun tesisimizin yapımında sona gelindi. İnşa ve çevre düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasıyla; manzarası, yeşil alanları, sosyal donatıları, servis alanları, oyun grupları, restoran ve kafeteryasıyla şehrin en gözde mekânları arasında yerini alacak Çamlıca Restoran, hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Misafirlerine yöresel lezzetleri ve konforu bir arada sunacak tesis, şehrimizin en nezih mekânlarından birisi olacak ve Kahramanmaraş’ımızın turizm potansiyelinin artmasına katkı sağlayacak” cümlelerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.