© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör, Oyunu Kullandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, oyunu Onikişubat ilçesi Abdülhamid Han Mahallesi’ndeki Süleyman Demirel İlkokulu’nda kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için oyunu kullandı. Onikişubat ilçesi Abdülhamid Han Mahallesi Süleyman Demirel İlkokulu’na eşi Leyla Güngör ve çocukları ile gelen Başkan Güngör, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Ardından Başkan Güngör, eşi Leyla Güngör ve çocukları ile 1007 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa geçerek oyunu kullandı. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi’nin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Güngör, sandığa gösterilen ilgiden mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Hayrettin Güngör, “Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için oyumuzu kullandık. Hemşehrilerimizin sandığa olan ilgisi memnuniyet verici. Memleketimize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER