Başkan Güngör Minik Eylül’ün İsteğini Gerçekleştirdi
GÜNDEMBir süre önce yazdığı mektupta, “Sizden evimizin yanına kedi evi istiyorum” sözleriyle Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den talepte bulunan 8 yaşındaki Eylül Sultan Şanlan’ın hayali gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Bir süre önce 8 yaşındaki Eylül Sultan Şanlan Başkan Güngör’e bir mektup yazarak hayvan sevgisini dile getirmiş ve bir de talepte bulunmuştu. Yazdığı mektupta, “Hayrettin Güngör amca, babamdan kedi istemiştim ama kedi evi olmadığı için almadı. Annem de ev kirlenir diye evin içine almıyor. Kedileri çok seviyorum. Sizden evimizin yanına kedi evi istiyorum. Komşumuz doktor amca kedilere yem alacak. Kuşlar için de yuva yapabilir misiniz?” talebini ileten minik Eylül’ün hayali gerçekleştirildi.
Şans Adını Verdi
Şanlan ailesinin Gazi Paşa Kışlası Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden Başkan Hayrettin Güngör, Eylül'e 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde sürpriz yaparak hazırlanan kedi evini teslim etti. İçinde bir de yavru kedi bulunan yuvayı teslim alan Eylül, kedisine "Şans" ismini verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada, “Eylül bize bir mektup yazmıştı. Bugün kedi evimizi ve yavru kedimizi Eylül’e teslim ettik” diye konuştu. Anlamlı bir sosyal mesaj da veren Başkan Güngör, “Tabi hayvanları koruma günü bir gün içine sığdırılmamalı. Onların da bir can olduğu, bizlere emanet olduğu unutulmamalı” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.