© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör: “Kardeşliğimizi Bir Kez Daha Pekiştirdik”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in daveti üzerine Gaziantep’te Yunus Emre Cemevi’nin açılışına katılan Başkan Güngör, “Bu güzel açılışa bizleri de davet eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Kahramanmaraş – Gaziantep kardeşliğini bir kez daha pekiştirmiş olduk. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in daveti üzerine Gaziantep Yunus Emre Cemevi’nin açılış törenine katıldı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri ve çok sayıda Gaziantepli vatandaşın da katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Şiir ve edebiyatın başkenti Kahraman şehirden tüm Gazianteplilere selam getirdim. İsmiyle, birlik ve beraberliğiyle Gazi şehrimize kazandırılan bu mekânın açılışında yer almak bizlere de nasip oldu. Bu güzel açılışa bizleri de davet eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Kahramanmaraş – Gaziantep kardeşliğini bir kez daha pekiştirmiş olduk. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER