© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN GÜNGÖR HUZUREVİNDE İFTARA KATILDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Huzurevi sakinleri ile iftar programına katıldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ve eşi Leyla Hanımla beraber huzurevi sakinleri ile  iftar yapan Başkan Güngör hayatında en anlamlı iftarlardan birisi olduğunu söyledi.

İftar sonrası bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “Biz köyde bayram namazı çıkışında bayramlaşma yaptığımızda yaş sırasına göre dizildiğimizde ben sıranın en sonunda olurdum. Şimdi görüyorum ki sıranın en başına doğru gelmişiz.

Zaman su gibi akıp gidiyor. Biz eğer babalarımızın, dedelerimizi, amcalarımızı, dayılarımızı, teyzelerimizi, halalarımızı görmezsek, hatırlarını sormazsak yarın bir gün de evlatlarımızdan da bize karşı aynı davranışları bekleme hakkımız yok. Samimi olarak burada şunu ifade etmek istiyorum. Hiçbir zaman büyüklerimi kırmadım. Her fırsatta onları ziyaret ettim, hal ve hatırlarını sordum ve onların duasını aldım. Bugün Rabbim buraları nasip ettiyse öyle tahmin ediyorum ki onların dualarının çok büyük katkısı olduğu kanaatindeyim.

Bütün Ramazan ayı boyunca birçok iftarlara katıldım ama en anlamlı ve en güzel iftar burada oldu. Huzurevimizi ziyaret ederek buradaki amcalarımızı, teyzelerimizi ziyaret ettik ve onlarla birlikte iftar yapma imkanı bulduk, çok ta mutlu olduk. Sayın Milletvekilimiz Habibe Hanımefendi de davetimizi kırmayarak bizlere eşlik ettiler. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.

Burada mekan çok güzel, buradaki ekibe çok teşekkür ediyorum. Onların güler yüzü buradaki insanlarımızı da mutlu ediyor. Ben tekrardan herkese teşekkür ederek buradaki amcaların, teyzelerin hepsinin şimdiden bayramlarını tebrik ediyor, ellerinden öpüyorum” diye konuşarak huzurevi sakinlerinin bayramlarını da tebrik etti.

Başkan Güngör iftar sonrasında huzurevi sakinlerine hal ve hatırlarını sorarak hepsi ile tek tek sohbet etti.

Huzurevi sakinleri ise Başkan Güngör’ün bu ziyaretinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

 

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER