© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör: “Her Zaman Yavrularımızın Yanındayız”

Çocuk Evleri’nde kalan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Güngör, “Bugün bizlerle birlikte olan tüm yavrularımıza teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yavrularımızın yanındayız, yalnız bırakmıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde kalan öğrencilerle Şairler Tepesi’nde bir araya geldi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’nın da yer aldığı programda Başkan Güngör, çocuklarla yakından ilgilendi. Programa katılım sağlayan tüm çocuklara teşekkür ederek çeşitli hediyeler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Okulların ara tatile girmesiyle birlikte planladığımız program kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri’nde kalan yavrularımızı Şairler Tepesi’nde misafir ettik. Bugün bizlerle birlikte olan tüm yavrularımıza teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yavrularımızın yanındayız, yalnız bırakmıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER