© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör: “Gençlerimizle Beraberiz, İç İçeyiz”

TÜGVA Kahramanmaraş İl Temsilcisi Furkan Seyithanoğlu ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi gençlerimize çok önem veriyoruz. Onlar, ülkemizin geleceği, müreffeh yarınlarımızın teminatı. Bizler de imkânlarımız ölçüsünde gençlerimize yönelik çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş İl Temsilcisi Furkan Seyithanoğlu ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette; Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik hayata geçirdiği ve planladığı projeler ile gençlik çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için Seyithanoğlu ve yönetimine teşekkür eden Başkan Hayrettin Güngör, “TÜGVA Kahramanmaraş İl Temsilcisi Furkan Seyithanoğlu ve yönetimini misafir ettik. Gençlerin başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi. TÜGVA Kahramanmaraş İl Temsilcisi Furkan Seyitoğlu da misafirperverliği için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

 

Gençlik Meclisi ve Kahraman Gençlik

Ziyarette yaptığı konuşmada, gençlik faaliyetlerinin artarak devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi gençlerimize çok önem veriyoruz. Onlar, ülkemizin geleceği, müreffeh yarınlarımızın teminatı. Bizler de imkânlarımız ölçüsünde gençlerimize yönelik çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu noktada bir Gençlik Meclisi oluşturduk. Ülkemizin en aktif Gençlik Meclislerinden bir tanesi. Gençlerimizin taleplerini bizlere iletiyor, aramızda köprü vazifesi görüyorlar. Gerçekten Gençlik Meclisimizle birlikte çok güzel etkinliklere imza attık. Kahraman Gençlik uygulamasını hayata geçirdik. Gençlerimiz bu uygulamayı akıllı cihazlarına indirerek hem internet kazanabiliyor hem de etkinliklerimizden haberdar olabiliyorlar. Ayrıca buradan fikir ve görüşlerini de bizlere iletebiliyorlar” dedi.

 

Gençlerimizle Bir Araya Gelmeye Gayret Ediyoruz

Başkan Hayrettin Güngör konuşmasının devamında, “Her fırsatta gençlerimizle bir araya gelmeye, fikirler ve görüşlerini almaya gayret ediyoruz. Bu noktada şehrimizin farklı noktalarında gençlik buluşmaları düzenliyoruz. Kütüphanelerimizde, millet konaklarımızda gençlerimizle bir araya geliyoruz. Her zaman gençlerimizle beraberiz, iç içeyiz. Onların talepleri doğrultusunda etkinliklerimizi artırarak sürdüreceğiz” cümlelerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER