© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör, Geçici İş Yerlerinde Esnafları Ziyaret Etti

Dulkadiroğlu ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde oluşturulan geçici iş yerlerinde faaliyetlerini sürdüren esnaflarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Yeni Kahramanmaraş’ın inşası noktasında kendi sorumluluklarını yerine getirmek için ellerinden geleni yapan esnaflarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyoruz” dedi.

Şehrin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini çözüme kavuşturmak için gayretini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde oluşturulan geçici iş yerlerinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet ederek taleplerini dinleyen, ihtiyaçlarını tek tek not alan Başkan Hayrettin Güngör, “Yeni Kahramanmaraş’ın inşası noktasında kendi sorumluluklarını yerine getirmek için ellerinden geleni yapan esnaflarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bugün de Cumhuriyet Caddesi’nde kurulan geçici iş yerlerinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflarımızla bir araya gelerek hayırlı işler dileklerimizi ilettik, taleplerini dinledik. Hemşehrilerimizin kalıcı konut ve iş yerlerine en kısa sürede kavuşması için de gayretimizi sürdürüyoruz. Alt ve üstyapısıyla afetlere karşı dayanıklı yeni Kahramanmaraş’ı hep birlikte inşa ediyoruz. Bu süreçte emek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER