© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör, Finans Ofisi Başkanı Aşan’ı Ağırladı

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan’ı makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Nazik ziyaretleri için Sayın Göksel Aşan’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi programa katılmak için şehre gelen Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan’ı makamında ağırladı. Kahramanmaraş’ın Milli Mücadelesi, şehrin sembolü olan İstiklal Madalyası, coğrafi işaretli ürünleri ve kültür sanat etkinlikleri hakkında Prof. Dr. Aşan’a bilgiler aktaran Başkan Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’a özgü çeşitli hediyeler de takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan’a teşekkür eden Güngör, “Programı kapsamında Kahramanmaraş’ımıza gelen Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Göksel Aşan’ı misafir ettik. Kahramanmaraş’ımızın tarihini, kültürünü, gastronomisini ve değerlerini konuştuk. Nazik ziyaretleri için Sayın Göksel Aşan’a teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER