© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör, “Doğukent’in Dönüşümü İçin Bakanlığımızla Ortak Proje Yürütüyoruz”

Vali Mükerrem Ünlüer ile Doğukent Yerinde Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret eden Başkan Güngör, “Doğukent’te tamamen yıkılmış ve eskiden kooperatif olan bir alanda yerinde dönüşümün hızlandırılması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Dulkadiroğlu Belediyemizle ortak bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Doğukent Yerinde Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret ederek personellerle bir araya geldi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın da yer aldığı ziyarette dönüşüm ofisi personelleriyle sohbet eden ve başvurulara ilişkin bilgiler alan Başkan Güngör, “Alt ve üstyapısıyla daha dirençli bir Kahramanmaraş oluşturmak için gayretimizi sürdürüyoruz. Dulkadiroğlu ilçemizde de hasar ve zemin durumları göz önünde bulundurularak mümkün olduğu ölçüde inşaat alanı korunarak kat sayısını 5 ile sınırlandırdık. Doğukent’te tamamen yıkılmış ve eskiden kooperatif olan bir alanda yerinde dönüşümün hızlandırılması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Dulkadiroğlu Belediyemizle ortak bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah hemşehrilerimizin sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER