© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör; “Birlik ve Beraberlikle Acılarımızın Üstesinden Geleceğiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Beşiktaş JK tarafından Merkez Spor Kompleksi’nde konumlandırılan çadır alanını ziyaret etti.

Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren gece gündüz sahada vatandaşların yanında olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Beşiktaş JK tarafından Merkez Spor Kompleksi’nde kurulan çadırları ziyaret etti. Başkan Hayrettin Güngör, “Şehrimizde bir yandan afet ve acil durum yönetim çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da hemşehrilerimizin barınma ve yeme içme ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yoğun gayret gösteriyoruz. Hamdolsun bu noktada hükümetimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız ve gönüllülerimizle çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

 

Geçici Barınma Merkezleri Kuruluyor

Başkan Güngör, “Şehrimizin farklı noktalarında geçici barınma merkezleri kuruluyor. Taziye evlerimizde de barınma sağlıyoruz. Vatandaşlarımıza günlük sıcak yemek ve ekmek ulaştırıyoruz. Daima hemşehrilerimizin yanındayız, onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Bugün de Beşiktaş JK tarafından Merkez Spor Kompleksi içerisinde kurulan çadırları ziyaret ettik. Sabırla, birlik ve beraberlikle acılarımızın üstesinden geleceğiz. Beşiktaş Kulübü’ne ve bu noktada desteğini eksik etmeyen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz” cümlelerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER