Başkan Güngör; “Binevler Bölgesinde Yenileme Çalışmalarımız Sürüyor”
Kahramanmaraş HaberleriBinevler’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “Binevler bölgesinde başladığımız cadde düzenleme çalışmalarımız deprem dolayısıyla aksamaya uğramıştı. Bölgede yıkım çalışmalarının tamamlandığı alanlarda çalışmalarımıza tekrar başladık. Ekiplerimiz asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor” dedi.
Her fırsatta şehrin çeşitli noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Binevler bölgesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini ileten ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi’ne ilişkin görüşlerini alan Başkan Güngör, ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Her fırsatta hemşehrilerimizle birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bugün de Binevler bölgesinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Esnafımız büyük bir gayretle faaliyetlerine devam ediyor. İş yerleri yıkılan ve hasar alan esnaflarımız için de geçici çarşılar oluşturuyoruz. Uygun alanlarda çarşılarımızın sayısını artırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Geniş Kapsamlı Bir Proje
Deprem sonrası Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi’nde çalışmaların tekrar başladığını vurgulayan Başkan Hayrettin Güngör, “Binevler bölgesinde başladığımız cadde düzenleme çalışmalarımız deprem dolayısıyla aksamaya uğramıştı. Yağmursuyu, içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı, kaldırım, yürüme alanları ve bisiklet yoluyla geniş kapsamlı bir proje. Bölgede yıkım çalışmalarının tamamlandığı alanlarda çalışmalarımıza tekrar başladık. Ekiplerimiz asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.