Başkan Görgel’den Gülecen, Kan ve Güler’e Ziyaret
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sadık Gülecen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Kan ve İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güler’i makamında ziyaret etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Sadık Gülecen ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Kan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Fırat Görgel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gülecen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kan’a yeni görevlerinde muvaffakiyet temennisinde bulundu. Görüşmelerde Kahramanmaraş’ın huzur ve güvenliğinin yanı sıra şehrin gelişimi ve geleceğine yönelik çalışmaların da kurumlar arası güçlü iş birliği ve koordinasyon içerisinde sürdürülmesinin önemine dikkat çekildi.
Başkan Görgel, daha sonra ise İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güler’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şehir genelinde yürütülen dini hizmetler, vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen çalışmalar ve kurumlar arasındaki iş birliğinin geliştirilmesine yönelik konular ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleşen buluşmada, Kahramanmaraş’ta din hizmetlerinin daha verimli yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.