Başkan Görgel’den Esnafa Müjde: Ağustos Fuarında Kira Ücreti Yarıya İndirildi!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı'nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, esnaflara sevindirici bir haber geldi. Başkan Fırat Görgel, fuarda yer almak isteyen esnafların dükkân kira bedellerini %50 oranında indirme kararı aldı.
20 yıl aranın ardından yeniden düzenlenecek olan Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı, Büyükşehir Belediyesi’nin yoğun çalışmalarıyla vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. Fuar kapsamında esnaflara yönelik sağlanan kira indirimi, Başkan Fırat Görgel’in talimatıyla %50 oranında gerçekleştirildi. Bu karar, fuarda yer almak isteyen esnaflar için büyük bir destek anlamına geliyor.
Başvuru Süresi Uzatıldı
Fuara katılmak isteyen esnaflar için başvuru süresi de uzatıldı. 25 Temmuz Perşembe gününe kadar başvurular kabul edilecek. Esnaflar, fuarda dükkân kiralamak için 0552 983 24 09 numaralı telefondan bilgi alabilir veya Tarihi Köker Konağı’nda bulunan Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğüne şahsen müracaat edebilirler.
Başkan Görgel’den Açıklama
Başkan Fırat Görgel, fuarın hazırlıklarının titizlikle sürdüğünü ve esnafların bu süreçte yanında olduklarını belirterek, “Kahramanmaraş’ımızın kültürel ve ticari hayatını canlandırmak adına büyük bir adım attık. Esnaflarımıza destek olmak için kira bedellerini yarıya indirdik. Tüm esnaflarımızı fuarımıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, esnafların fuarda daha fazla yer almasını ve şehrin ekonomik hayatına katkı sağlamasını hedefliyor. Bu indirim kararı, fuara olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.