© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Fadıloğlu Öğrencilere ziyarette Bulundu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Beykent İlkokulu’nu ziyaret ederek, eğitim gören yetim öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Çocukların eğitim durumlarıyla ilgili bilgi alan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu ifade etti.

Her fırsatta gerçekleştirdiği ziyaretlerle öğrenciler ile sık sık bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi’nden destek alan yetim öğrencileri, Beykent İlkokulu’nda ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, Okul Müdürü Bekir Gezer ile birlikte ilk olarak 3. sınıfa giden Rabia Altıparmak’ı sınıfında ziyaret ederek, eğitim durumu hakkında öğretmeninden bilgi aldı. Bir süre öğrenciler ile birlikte dersi dinleyen Başkan Fadıloğlu, diğer öğrenciler ile de yakından ilgilendi. Başkan Fadıloğlu, daha sonra yine 3. sınıfa giden Doğukan Efe Özcan, Yunus Emre Şenel, İhsan Efe Çelik ve Elif Elisa Gür’ü de sınıflarında ziyaret etti.

 

Eğitimleri ile ilgili öğretmenlerinden bilgi alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yetim çocuklarla ilgili duyduğu başarılı sonuçların kendisini hem gururlandırdığını hem de çok mutlu ettiğini söyledi. Başkan Fadıloğlu, daha sonra yetim çocukların anneleriyle bir araya geldi. Koyu sohbetlerin yapıldığı ziyarette Başkan Fadıloğlu, yetim annelerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Fadıloğlu, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti.

 

BEN RABİA’YA EĞİTİM HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, “Bugün Beykent İlkokulu’nda Rabia’yı ziyarete geldik. Yetim Koordinasyon Merkezimizdeki ailemizin kızı ve kendisi 3. sınıfa gidiyor. Biz normal şartlarda imkan dahilinde öğrencilerimizi okulunda ziyaret ediyoruz. Hocalarından onların hakkında eğitimleriyle ilgili bilgi almaya çalışıyoruz. Bugün de bu okulumuzda 5 çocuğumuzu ziyaret ettik. Şimdi de Rabia ile birlikteyiz. Rabia; bizi sınıfında misafir etti, sınıfında beraber ders dinledik. Ben Rabia’ya eğitim hayatında başarılar diliyorum. İnşallah vatana ve millete hayırlı evlat olması noktasında annesiyle birlikte eğitimi ile ilgileniyoruz. İnşallah daha güzel yerlerde hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.

 

BAŞKANIMIZA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Rabia’nın annesi Fatma Altıparmak ise yaptığı açıklamada Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun dertlerini dert edindiğini dile getirerek, “5 yıl önce eşimi kaybettim. Sağ olsun Başkanımız sıkıntılarımızı duymuş, bugün de kızımı okulunda ziyaret etmeye gelmiş. Bundan dolayı çok mutlu oldum. Başkanımız; derdimizi dert edinmiş, dertlerimize ortak olmaya gelmiş. Bu konuda yalnız olmadığımızı gördük. Ben Başkanımıza, bugün bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER