© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Aydın'dan ASKF'ye Ziyaret

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (ASFK) ziyaret etti.

ASFK Başkanı Ekrem Karaoğlan ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Başkan Aydın, yeni yönetimin spor camiası adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Hiçbir şeyin amatörü olmadan profesyoneli olamayacağına işaret eden Başkan Aydın, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 

“Sporun her türlüsünü benimsiyoruz önemsiyoruz ve yerel yönetici olarak spor adına yapılması gerekenleri biliyorum ve faaliyette bulunmayı canı gönülden arzu ettiğimizi bir kez de burada ifade etmek istiyorum. Amatör derken aslında hiçbir şeyin amatörü olmadan profesyoneli olmaz. Amatörlük profesyonelliğe çıkan yolun başlangıcıdır. Kahramanmaraş'ımızda ve Göksun’umuzda çocuklarımızın hem bedenen hem zihnen gelişmişliklerini artırmak, sağlıklı yaşamlarını sağlamak ve lüzumsuz işlerden uzak kalmalarını sağlamak için spora meyletmeleri hususunda hep beraber çaba sarf etmek hepimizin görevi olduğunu düşünüyorum.”

 

Ahlaken erdemli olmayan hiçbir işin sonunun iyi gelmediğini ifade eden Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

 

“Ahlaken erdemli olmayan hiçbir işin sonu iyi gelmez. Sporda da en önemli hususlardan birisi ahlaktır. Ahlak olursa başarı bir anlam ifade ediyor. Biz de sporcularımızı hem zeki, hem ahlaklı yetiştirmeye gayret edeceğiz inşallah. Bunun aynı zamanda bir insanlık görevi olduğunu düşünüyorum. Çünkü biz nefsimizin yanı sıra neslimizi de muhafaza etmekle görevliyiz. Nesli nasıl muhafaza edebiliriz; spor camiası sporla muhafaza eder, eğitim camiası bilim ve ilimle muhafaza eder, maneviyatta dini camialar dini eğitimler vererek ahlaken faziletli insanlar, erdemli insanlar yetiştirmek için mücadele eder. Burada yönetimde büyük abilerimiz var, yıllarını buna vermiş, hayatını spora adamış insanlar var. Onlara müteşekkiriz ayır ayrı hepsine teşekkür ediyorum. Bu hususta gençlerimizin daha tertipli düzenli bir şekilde yetişmesini sağlamak üzere gayret eden herkese canı gönülden şükranlarımızı arz ediyoruz, yerel yöneticiler olarak da spor camiasında üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.”

 

Başkan Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kahramanmaraş ASFK Başkanı Ekrem Karaoğlan’da yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 

“Göksun Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın beyefendi federasyonumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, kendilerine şahsım ve yönetim kurulu adına hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tabii ki Belediye Başkanlarımızı bizim yanımızda görmemiz, birlikte olmamız amatör sporun daha ileriye gitmesi için çok güzel sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Göksun Belediye Sporun her zaman üşenmeden Göksun’lu çocukları maçlara getirip, onlara spor yaptırmak, spor aşılamak için yaptıkları fedakarlıklardan dolayı da teşekkür ediyorum. Sayın Başkan, Göksun da büyük takım kuracağını ve ileride büyük liglere katılacaklarını beyan ettiler, buda bizi mutlu etti, gururlandırdı. Başkanımdan ricam, küçük yaştaki çocukları spora alıştırırsak, sahalara çekebilirsek onlar büyüdükçe kategori değiştirerek liglerimize katılırlar. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum hoş geldiniz diyorum.”

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER