Başkan Akpınar: "Karne Sadece Bir Değerlendirmedir, Hayallerinizden Vazgeçmeyin"
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, 2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan tüm öğrencileri tebrik ederek, sağlıklı ve verimli bir tatil diledi.
Başkan Akpınar mesajında, “Sevgili öğrencilerimiz, bir eğitim öğretim yılını daha emek, gayret ve azimle tamamladınız. Karneleriniz, yıl boyunca gösterdiğiniz çabanın bir yansımasıdır. Unutmayın ki karne yalnızca bir değerlendirmedir; asıl önemli olan öğrenmeye, gelişmeye ve hayallerinizin peşinden gitmeye devam etmektir. Hepinizi gönülden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ayser Çalık Ortaokulu’nda yaşanan menfur saldırıya da değinen Başkan Akpınar, saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Merhume Ayla Kara ile öğrenciyi rahmetle anarak, yaralı çocuklara acil şifalar diledi.
Başkan Akpınar, “Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan kıymetli öğretmenlerimize ve çocuklarımızın her adımında yanında olan fedakâr ailelerimize teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz, yaz tatilini dinlenerek, kitap okuyarak, spor yaparak ve sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirerek değerlendirmenizi diliyorum. Tüm öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve verimli bir tatil temenni ediyorum.” dedi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.