Başkan Adayı Toptaş: 'Hemşehrilerimizin Güven ve Desteği Bizlere Güç Veriyor'
Kahramanmaraş HaberleriKuzey Çevre Yolu’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Hamdolsun her zamanki gibi büyük bir hüsnü kabul ve teveccühle karşılandık. Hemşehrilerimizin güler yüzü, samimiyeti, bizlere olan güven ve desteği bizlere daha da güç veriyor” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdüren AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Kuzey Çevre Yolu üzerinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflarla bir araya geldi. Esnafları iş yerlerinde tek tek ziyaret eden Başkan Adayı Toptaş, bölgede vatandaşlarla da sohbet etti.
Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen ve Onikişubat’ın ihtiyaçlarına yönelik istişarelerde bulunan Toptaş, hedef ve projelerinden de bahsetti. Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Bugün teşkilatımızla birlikte Kuzey Çevre Yolu’nda hemşehrilerimizle bir araya geldik, esnaflarımıza hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Hamdolsun her zamanki gibi büyük bir hüsnü kabul ve teveccühle karşılandık. Hemşehrilerimizin güler yüzü, samimiyeti, bizlere olan güven ve desteği bizlere daha da güç veriyor. 31 Mart’ta inşallah göreve geldiğimizde bu güven ve desteği karşılıksız bırakmamak için var gücümüzle çalışarak hep birlikte daha güzel bir Onikişubat’ı inşa edeceğiz. Onikişubat için hazırız, kararlıyız” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.