© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başakşehir Sahadan Çekildi Başakşehir Paris Saint Germain Maçından Neden Çekildi ?

Paris Saint Germain-Medipol Başakşehir maçı, dördüncü hakemin, yardımcı antrenör Webo'ya ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle durdu.

Paris Saint Germain-Medipol Başakşehir maçı, dördüncü hakeminin, yardımcı antrenör Webo'ya ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle durdu.

Bir pozisyon sonrası hakeme itirazda bulunan Okan Buruk'un yardımcısı Pierre Webo kırmızı kart gördü. Başakşehir'in golcüsü Demba Ba, karşılaşmanın dördüncü hakeminin ırkçılık yaptığını iddia etti.

15 dakika kadar duran maçta Başakşehir takımı soyunma odasına gitti.

 

İŞTE O ANLAR 

Başakşehirin Sahadan Çekilme Anları 

 

BAŞAKŞEHİR'DEN "IRKÇILIĞA HAYIR" PAYLAŞIMI

Olayın ardından Medipol Başakşehir sosyal medya hesabından ingilizce ırkçılığa hayır anlamına gelen "No to racism" paylaşımında bulundu.

✊?✊? NO TO RACISM | #Respect pic.twitter.com/Ic1BzfANoi

— İstanbul Başakşehir (@ibfk2014) December 8, 2020

— İstanbul Başakşehir (@ibfk2014) December 8, 2020

 

 

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’a büyük gurur: Sevilay Öztürk altın madalya kazandı

Kahramanmaraş’ın milli sporcusu Sevilay Öztürk, 44.05’lik derecesiyle 50 metre sırtüstünde Avrupa’nın en iyisi oldu.

Kahramanmaraş’tan Türkiye Şampiyonluğuna: 10 Yaşındaki Buğlem Gururlandırdı

Hayat Yeniden Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Kırmızı Bisiklet Projesi Yaz Okulu kapsamında kano sporuyla tanışan ve yeteneğinin keşfedilmesinin ardından lisanslı sporcu olan 10 yaşındaki Buğlem Kalay, Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda Para Kano U10 K1 200 metre kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Buğlem’in kano eğitimiyle başlayıp Türkiye şampiyonluğuna uzanan başarı hikâyesinin yeni hedefi ise millî takım.

KİPAŞ İstiklal Basket’ten Dev Transfer: Ike Nweke Kahramanmaraş’ta

Türkiye Basketbol Ligi’nde iddialı bir kadro kuran KİPAŞ İstiklal Basket, yeni sezon öncesi ses getirecek bir transfere daha imza attı. Nijeryalı uzun oyuncu Ike Nweke artık Kahramanmaraş için savaşacak.

Dört Gün, Dört Etap, Tek Heyecan Uluslararası Bisiklet Turnuvası Heyecanı Kahramanmaraş'ta Başlıyor

Bisiklet sporunun uluslararası buluşma noktalarından biri olmaya hazırlanan Kahramanmaraş, 4 – 7 Ağustos tarihleri arasında 31 ülkeden 175 profesyonel bisikletçiyi ağırlayacak. Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyon, şehrin spor altyapısını ve turizm potansiyelini uluslararası arenaya taşıyacak.

Onikişubat Belediyespor’dan Dünya Yıldızı Transferi

Şehrimizi voleybolda Efeler Ligi’nin devler arenasında temsil edecek olan Onikişubat Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu dünya voleybolunun tecrübeli isimlerinden Brezilyalı smaçör Hugo Hamacher Silva ile güçlendirdi.

Şehitkamil’de 2. Küme Sportif Müsabakaları Tamamlandı: Binlerce Öğrenci Ödüllendirildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçede sporun tabana yayılması, öğrencilerin fiziksel gelişimlerine katkı sağlanması ve daha önce spor müsabakalarına katılma fırsatı bulamamış yeteneklerin keşfedilmesi amacıyla düzenlenen “2. Küme Sportif Müsabakaları” büyük bir başarıyla tamamlandı.  

TÜM HABERLER