© Haber Hanesi 2014 - 2025

Aydoğar: “Hep birlikte kazanacağız”

14 Mayıs seçimlerine Cumhur ittifakı çatısı altında giren Yeniden Refah Partisi 1'nci sıra Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, çocukluğunun geçtiği Hayrullah Mahallesi'nde seri ziyaretlerde bulundu.

Bir zamanlar bu bölgede esnaflık yaptığını ama şimdi esnafın çoğunun hayatını kaybettiğini, dükkanlarınsa yerle bir olduğunu hayallerin yıkıldığını kaydeden Aydoğar, inşallah buraların tekrar yeniden inşa ederek şehrin ekonomisine kazandırılacaklarını söyledi. 

Meclise girdikleri takdirde Kahramanmaraş'ın yerel sorunlarının tamamını meclis kürsüsünde haykıracaklarını dile getiren Aydoğar, kentin turizm merkezlerinden olan Yedikuyular Kayak Merkezi, Başkonuş yaylası ve Ilıca bölgesine ait de projelerinin olduğunu ifade etti.

Derepazarı'ndaki yerle bir olan ticaret merkezinin ve şehrin tamamının yine aynı şekilde tarihi dokuya zarar verilmeden inşa edilmesi noktasında kendilerinin de mücadele ettiklerini zikreden Muhammed Aydoğar, gençlerin de desteğini almak suretiyle Kahramanmaraş için mecliste büyük bir mücadele edeceklerini söyledi.

 Muhammed Aydoğar, açıklamasında; "Bugünkü seçim startımızı Derepazarı dediğimiz Hayrullah Mahallesi’nden başlatmış olduk. Hayrullah Mahallesi’nin bizim için şahsıma ait ayrı bir yeri vardır daha önce bu bölgede köy garajları vardı. Tabii biraz batı tarafında da Andırın garajı vardı. Çocukluğumuz burada geçti, yol boyunca tablayla sebze satan abilerimiz vardı, bizler de el arabası sürerdik. Çocukluğumuz, gençliğimiz hep bu bölgede geçti, bizler de bu çarşının esnafıydık. Tabii deprem sonrasında çocukluğumuzun geçtiği buraların yıkılmış olması, bizim de hayallerimizi ve anılarımızı yıktı. Bu caddede esnafımızın azalması şehrimizin ticaretine bir darbe vurduğunu ve deprem etkisi yarattığını da görüyoruz. Hayrullah Mahallesi’nin Derepazarı’nda yer alan bu manav esnafı adeta bir umuttu. İnşallah buralar eski haline dönecektir, buralarda toparlayacağız. Şehrimizin tamamını kültürel mirasına ve dokusuna zarar vermeden Kahramanmaraş’ı inşa etmek adına bizler de yola çıktık. taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Yeniden Refah Partisi olarak inşallah, genç başkan, genç vekil diyoruz, sloganımız da bu şekilde. Gençlerimizin de desteğini alarak meclise girdiğimiz takdir eder Kahramanmaraş'ın tüm haklarını özgür bir şekilde savunacağım. Kahramanmaraş için projemiz bir tane değil onlarca projemiz var önümüzde. Kahramanmaraş'ın Ilıca, Başkonuş ve Yedikuyular için ayrı ayrı projelerimiz var. İlçelerimiz ve özellikle şehir merkezimiz için de çok daha büyük bir projemiz var. STK’ların da desteğini alarak yeni bir Kahramanmaraş inşa etmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER