Andırın’daki Kültür Sanat Etkinlikleri Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle İptal Edildi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Ocak Cumartesi günü Andırın’da gerçekleştirilmesi planlanan çocuk gösterisi ve yetişkin tiyatrosu olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu kapsamında Andırın’da gerçekleştirileceği duyurulan kültür sanat etkinlikleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 24 Ocak Cumartesi günü Andırın’da farklı yaş gruplarına yönelik olarak planlanan iki ayrı etkinliğin hava şartlarının elverişsiz olması sebebiyle gerçekleştirilemeyeceği bildirildi.
Bu kapsamda, saat 13.00’da sahnelenmesi planlanan “Gizemli Yolculuk” adlı çocuk tiyatrosu ile saat 19.00’da tiyatroseverlerle buluşması beklenen “Deliriyorum Haberin Olsun” adlı gösterinin iptal edildiği duyuruldu. Açıklamada, vatandaşların güvenliğinin öncelikli olduğu vurgulanarak, özellikle ulaşımda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla bu kararın alındığı ifade edildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.