© Haber Hanesi 2014 - 2025

Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarı Son Gününde 5 Değerli İsmi Ağırlayacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, son gününde de birbirinden değerli isimleri ağırlayacak. 25 Ekim Pazar günü Şermin Yaşar, Erol Erdoğan, Reyhan Çınar, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Tarık Tufan, KAFUM’da kitapseverlerle buluşacak.

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda sona yaklaşılırken fuara gösterilen yoğun ilgi ve heyecan ilk günkü canlılığını koruyor. Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde KAFUM Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen organizasyon, on gün boyunca yüzlerce yazar, şair, yayınevi ve binlerce kitapseveri aynı çatı altında buluşturarak şehrin kültür ve sanat hayatına önemli katkı sağladı. “Gel ve Fark Et” temasıyla edebiyatseverlere kapılarını açan fuarın final gününde de söyleşi programlarıyla kültür ve edebiyat dolu bir gün yaşanacak. 25 Ekim Pazar günü KAFUM’da düzenlenecek programlar kapsamında çocuk edebiyatından toplumsal meselelere, düşünce dünyasından edebiyata uzanan farklı başlıklarda okurlara hitap edilecek. 

Birbirinden Değerli İsimler Okurlara Seslenecek

Günün söyleşi programı saat 12.00’da çocuk edebiyatı alanındaki çalışmaları ve eserleriyle tanınan yazar Şermin Yaşar ile başlayacak. Saat 13.00’da yazar ve düşünce insanı Erol Erdoğan, saat 14.00’da yazar Reyhan Çınar, saat 15.00’da AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, saat 16.00’da ise yazar Tarık Tufan kitapseverlerle buluşacak. Farklı alanlarda kaleme aldıkları eserlerle okurların beğenisini kazanan isimler, fuarın son gününde ziyaretçilere edebiyat ve düşünce ekseninde keyifli bir buluşma imkânı sunacak.

Büyükşehir’den Tüm Vatandaşlara Davet

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın son gününde gerçekleştirilecek söyleşi programlarına tüm vatandaşlar davet edildi. Kitapların, yazarların ve okurların buluştuğu fuarın son gününde de her yaştan kitapseverin KAFUM’da ağırlanacağı belirtilirken vatandaşların söyleşilere katılarak edebiyat dünyasının önemli isimleriyle bir araya gelebileceği ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kitap Fuarı Dokuzuncu Gününde de Ziyaretçi Akınına Uğradı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin “Gel ve Fark Et” temasıyla düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, dokuzuncu gününde de on binlerce kitapseveri ağırladı. Hafta sonunu fırsat bilen 7’den 70’e vatandaşlar, KAFUM’da kitapların büyülü dünyasında buluştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kavlaklı, Kazım Karabekir ve OSB’nin Ulaşımına Asfalt

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kavlaklı ve Kazım Karabekir mahalleleri ile Organize Sanayi Bölgesi’nin ulaşım konforunu artırmak için kilit parke kaplı yaklaşık 2 kilometrelik güzergâhı asfaltla buluşturuyor.

Yazar Fatih Duman’dan Gençlere Başarı ve Mücadele Üzerine Tavsiyeler

Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olma özelliği taşıyan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda gençlerle bir araya gelen yazar Fatih Duman, gençlere hayallerinden vazgeçmemeleri ve hedefleri doğrultusunda kararlılıkla ilerlemeleri çağrısında bulundu.

Kitap Fuarı’nda Süleyman Arslantaş, Orta Doğu’yu Değerlendirdi

Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın dokuzuncu gününde okurlarla bir araya gelen yazar Süleyman Arslantaş; Orta Doğu’daki gelişmeler, Gazze meselesi ve Türkiye’nin dış politikasını tarihsel perspektiften değerlendirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kitap Fuarı, Uluslararası Bir Buluşmaya Daha Ev Sahipliği Yaptı

11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, dokuzuncu gününde Kanadalı yazar Jenny Molendyk’i ağırladı. Söyleşide Molendyk, Kanada ve Türk edebiyatının yanı sıra İslam’ı seçme ve Türkiye’ye yerleşme sürecine ilişkin deneyimlerini paylaştı.

Kaan Murat Yanık, Kitap Fuarı’nda Okurlarıyla Buluştu

Anadolu’nun en büyük kitap fuarının dokuzuncu gününde KAFUM’da okurlarla bir araya gelen yazar Kaan Murat Yanık; edebiyatın insan hayatındaki yeri, yazar-okur ilişkisi, kültür ve medeniyet ile edebiyat-psikoloji ilişkisine dair değerlendirmelerde bulundu.

TÜM HABERLER